Cakesmash 

Een cakesmash fotoshoot is dé manier om de eerste verjaardag van je kindje extra bijzonder te maken. Onbeperkt spelen met taart kliederen met slagroom. Dat levert geweldige foto’s op, die uitermate geschikt zijn om op de uitnodiging voor het verjaardagsfeestje te zetten. Een cakesmash fotosessie is een hele belevenis voor je kindje. Daarom bouwen we deze rustig op, zodat jij en je kindje er volop van kunnen genieten.

Voorbereiding cakesmash 

Voorafgaand aan de cakesmash bespreken we de verschillende mogelijkheden. Ik heb allerlei versieringen klaarliggen, die we kunnen gebruiken, maar je mag natuurlijk zelf ook spullen meenemen. Denk ook aan een handdoek en een setje schone kleding voor na de fotoshoot. De kleding die je kindje tijdens de cakesmash draagt, kan vies worden. Daarnaast is de kleurstof van de taart vaak moeilijk uitwasbaar. Houd daar rekening mee bij het uitkiezen van de kleding. Een goedkoop rompertje of shirtje is meestal wel voldoende. De accessoires en versieringen doen de rest.

Tijdens de cakesmash 

Omdat een fotoshoot best spannend voor je kindje kan zijn, maken we eerst een aantal foto’s zonder de taart. Zo kan je kindje rustig wennen. Een mooi moment om een portret van je kleintje te maken. Of misschien wel een foto van het hele gezin. Zodra je kindje helemaal op zijn of haar gemak is, pakken we de taart erbij voor de enige, echte cakesmash. Om voor één keer heerlijk te smeren met slagroom en te strooien met taartkruimels. Geweldige momenten om vast te leggen voor later!

Na de cakesmash 

Nadat alle cakesmash foto’s zijn gemaakt, is het tijd om je kindje schoon te poetsen en schone kleding aan te trekken. Kies je voor het medium pakket, dan krijg je de mogelijkheid om je kindje te wassen en om te kleden. Bij het grote pakket pakken we het badje erbij en fotografeer ik je kindje ook tijdens het badderen. Lekker spelen met schuim en bellenblazen, dat maakt het feest van een cakesmash helemaal compleet.

Medium pakket

15 foto's

€109

± 45 minuten

Large pakket

25 foto's

€149

±60 minuten