Portretfoto’s

Een portretfoto is veel meer dan alleen maar een mooi plaatje. Een portretfoto laat zien wie jij bent, met jouw eigen unieke karakter en persoonlijkheid. Wil je een mooie, geposeerde foto of juist een portretfoto met een speelse uitstraling? Dat is allebei mogelijk. Ik luister goed naar je wensen en zorg voor een ongedwongen, ontspannen fotoshoot. Zo voel jij je helemaal op je gemak in een houding die bij jou past en komen we samen tot een mooi resultaat.

 

Zakelijke portretfoto’s

Heb je zakelijke portretfoto’s nodig voor je bedrijfswebsite of social media? Dan help ik je graag. Denk bijvoorbeeld aan een fotoshoot in je werkomgeving voor een passende achtergrond. Ik fotografeer je in je werkkleding, zodat we foto’s kunnen maken waar je helemaal opstaat. Daarnaast maken we portretfoto’s van alleen je gezicht en hals. Het is natuurlijk ook mogelijk om studiofoto’s te maken of een andere mooie locatie te kiezen.

 

Portretfoto’s in kleur of zwart-wit

Een portretfoto weet jou in één beeld te vangen. Het is een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander. Voor zakelijke doeleinden of als eyecatcher thuis aan de muur. Daarbij kun je kiezen voor een prachtige portretfoto in kleur of een krachtige zwart-wit foto, die rust en eenvoud uitstraalt. Wil jij ook mooie portretfoto’s laten maken? Neem dan snel contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik zie je heel graag voor mijn lens!

 

 

Brons

5 foto's

€49

 

 

Zilver

10 foto's

€85

 

Wij rekenen 20 km buiten Ouddorp een kilometer vergoeding van €0.25 per gereden kilometer.

 

Al jullie bestanden krijgen jullie in hoge resolutie. Eventueel kunnen jullie extra foto's bestellen. Deze zijn dan €5 euro per stuk.

 

Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.