''Wat een gave foto's zeg! Complimenten!

-Mariëlle-

 

Gezinsfotografie 

Met gezinsfotografie creëer je een onvergetelijke herinnering voor later. Ieder gezin is uniek en is voortdurend in beweging. Kinderen groeien op en veranderen snel. Leg zo’n mooi gezinsmoment vast, want deze tijd komt niet meer terug. Stap even uit de sleur voor een spontane en ongedwongen familieshoot. Samen rennen en springen op het strand of juist rustig picknicken in het gras, alles is mogelijk. We kijken wat bij jouw gezin past en wat jullie zelf prettig vinden.

Puur en echt 

Ik houd van een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Daarom ben ik flexibel en speel ik in op de spontane momenten. Zo kan ik juist die ene foto te maken, die precies laat zien wie jullie zijn. Puur en echt. Een prachtige herinnering voor later. Natuurlijk kan er worden geposeerd, maar ook dan zorg ik voor een ongedwongen en natuurlijke setting.

Groepsfotografie 

Groepsfotografie is een geweldige mogelijkheid om met je sportclub, collega’s of vriendengroep op de foto te gaan. Ik fotografeer jullie groep op een manier die aansluit bij jullie wensen. Of dat nu op de werkvloer, op het sportveld of tijdens een gezellige weekendborrel is! Zo maken we een aansprekende foto die de essentie laat zien van jullie als groep. Wil je meer weten over groepsfotografie? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

De genoemde prijzen zijn voor 5 personen. Elke extra persoon kost € 7.50,- extra.

 

Brons

15 foto's

€149

Zilver

25 foto's

€189

Goud

40 foto's

€259

 

Ik rekenen 20 km buiten Ouddorp een kilometer vergoeding van €0.31 per gereden kilometer.

Al jullie bestanden krijgen jullie in hoge resolutie. Eventueel kan je extra foto's bij bestellen. Deze zijn dan €7.50 euro per stuk.

Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.