Loveshoot

Een loveshoot is de perfecte manier om jullie liefde voor elkaar vast te leggen. Want liefde is prachtig. Niet te beschrijven, maar wel te vangen in een beeld. Een blik, een kus of een omhelzing zeggen meer dan duizend woorden. Een loveshoot is een bijzonder moment. Een tijd om samen te zijn en elkaar diep in de ogen te kijken. Voor de allermooiste, romantische foto’s van jullie samen.

Waar vindt een loveshoot plaats? 

Ik fotografeer jullie op een locatie die jullie allebei mooi vinden en waar jullie misschien wel speciale herinneringen aan hebben. Tijdens de loveshoot zorg ik voor een ongedwongen sfeer, zodat jullie je helemaal op je gemak kunnen voelen. Het resultaat? Prachtige foto’s van jullie als koppel, waar de vonken vanaf spatten!

Foto op je trouwkaart 

De foto’s van een loveshoot kunnen natuurlijk ook worden gebruikt voor jullie trouwkaart of ‘save-the-day kaart’. Foto’s maken een trouwkaart heel persoonlijk. In mijn verschillende pakketten heb je altijd de ruimte om uit meerdere foto’s te kiezen. Wil je meer weten over pre-wedding fotografie of een loveshoot inplannen? Neem contact met me op, dan maken we snel een afspraak!

 

 

Brons

15 foto's 

€109

 

Zilver

25 foto's 

€149

 

Goud

40 foto's

€219

Wij rekenen 20 km buiten Ouddorp een kilometer vergoeding van €0.25 per gereden kilometer.

 

Al jullie bestanden krijgen jullie in hoge resolutie. Eventueel kunnen jullie extra foto's bestellen. Deze zijn dan €7.50 euro per stuk.

 

Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.