Zwangerschapsshoot 

Jij bent zwanger! Van harte gefeliciteerd!

Je zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Hoe mooi is het om die op met een zwangerschapsshoot vast te leggen, als dierbare herinnering. Een zwangerschapsshoot draait om jou, maar ook om de rest van het gezin. Ik maak foto’s van jou met het groeiende wondertje in je buik, maar ik fotografeer je bijvoorbeeld ook samen met je partner of met eventueel andere kinderen uit het gezin. Deze momenten wil je koesteren voor later!

Hoe gaat een zwangerschapsshoot in zijn werk? 

We kiezen samen een mooie locatie voor de zwangerschapsshoot. Tijdens het fotograferen zorg ik voor een ontspannen sfeer, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Dat zorgt voor leuke en spontane foto’s, die helemaal passen bij jou en je gezin. Ik sluit aan bij wat jullie prettig vinden, zodat ik jullie op een natuurlijke, ongedwongen manier in beeld kan brengen. Een zwangerschapsshoot kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Binnen kun je je gemakkelijker omkleden en voel je je misschien vrijer om foto’s van je blote buik te maken. Maar buiten kan natuurlijk ook, al is dat wel afhankelijk van het weer. Bij regen of harde wind kunnen we de shoot alsnog naar binnen verplaatsen.

Wat is het beste moment voor een zwangerschapsshoot? 

Een zwangerschapsshoot vindt meestal plaats tussen de 30 en 36 weken. Je kan je dan nog vrij gemakkelijk bewegen en kan nog in verschillende houdingen staan of liggen voor het maken van de foto’s. Het belangrijkste is dat je buik een mooie omvang heeft. Bij de ene vrouw is dat eerder dan bij de andere. Kijk daarom vooral ook naar je eigen wensen en mogelijkheden. Samen bespreken wat het beste bij jou past.

Welke kleding past bij een zwangerschapsshoot? 

Bij een zwangerschapsshoot kies je het beste kleding waarin je buik mooi uitkomt. Dat kan strakke kleding zijn of juist een wijdvallende jurk, waarbij je met je handen je buik accentueert. Met openvallende kleding kunnen we je blote buik goed fotograferen. Het is fijn als je een aantal verschillende kledingstukken meeneemt. Ik beschik zelf over een aantal mooie jurken, waarvan je gebruik kunt maken als je dat wilt.

 

Nieuwsgierig geworden naar zwangerschapsfotografie of een zwangerschapsshoot plannen?

Neem dan contact met me op. Samen maken we er iets moois van!

 

 

Brons

15 foto's 

€179

 

Zilver

25 foto's 

€229

 

Goud

40 foto's

€309

 

Ik reken 20 km buiten Ouddorp een kilometer vergoeding van €0.31 per gereden kilometer.

Al jullie bestanden krijgen jullie in hoge resolutie. Eventueel kan je extra foto's bij bestellen. Deze zijn dan €10 euro per stuk.

Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

''Ik vond dit zo gaaf! Toen ik de eerste beelden kreeg

was ik bijna in tranen. omdat ik me voor het eerst in mijn

zwangerschap mooi voelde!''

-Esther-