Newborn shoot

Newborn fotografie is een unieke herinnering voor later. Je hebt maandenlang gewacht op jullie kleintje en raakt niet uitgekeken naar die schattige, kleine voetjes en minivingertjes. Deze momenten wil je vasthouden en voor altijd blijven koesteren. Tijdens een newbornshoot breng ik jouw pasgeboren kleintje in alle rust en ontspanning in beeld. Een bijzondere ervaring voor jullie als gezin met prachtige foto’s als resultaat.

Wat is het beste moment voor newbornfotografie? 

Een newbornshoot kan het beste plaatsvinden als je baby tussen de 7 en 21 dagen oud is, omdat je kleintje dan nog erg vast slaapt. Zo kunnen we je baby op verschillende manieren fotograferen voor de mooiste, vertederende foto’s.

Hoe gaat een newbornshoot in zijn werk? 

Bij newborn fotografie staan rust en veiligheid centraal. Daarom neem ik ruim de tijd voor jullie kleintje. Tussendoor voeden, verschonen of even lekker knuffelen is dan ook geen enkel probleem. Jouw baby staat centraal.

Voor het hele gezin 

Een newbornshoot is een echt gezinsmoment. Daarom mogen papa en mama en eventuele broertjes en zusjes ook altijd op de foto. Zo maken we samen een mooie herinnering voor het hele gezin.

Waar vindt de newbornshoot plaats? 

De newbornshoot vindt bij jullie thuis plaats, in jullie eigen vertrouwde omgeving. Toch liever ergens anders? Dan kan de newbornshoot ook bij mij thuis worden gemaakt. In beide gevallen zorg ik voor alle materialen om jouw kleintje zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Wil jij meer informatie over een newbornshoot of een afspraak maken? Neem dan contact met me op om je wensen te bespreken.

 

Brons

15 foto's

€149

Zilver

25 foto's

€199

Goud

40 foto's

€270

 

Ik rekenen 20 km buiten Ouddorp een kilometer vergoeding van €0.31 per gereden kilometer.

Al jullie bestanden krijgen jullie in hoge resolutie. Eventueel kan je extra foto's bij bestellen. Deze zijn dan €7.50 euro per stuk.

Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.